Motivul pentru care un moldovean a rămas și fără bani, și fără autoturism

Motivul pentru care un moldovean a rămas și fără bani, și fără autoturism

Un bărbat din Republica Moldova a ajuns să rămînă fără bani și fără noul autoturism cumpărat de curînd. Motivul este depistarea modului incorect de ștanțare a numărului caroserie.


Incidentul a fost înregistrat de către polițiștii de frontieră de la punctul de frontieră Leușeni pe sensul de intrare în R. Moldova.


La linia de control s-a apropiat un microbuz cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești, condus de către un conațional în vîrstă de 42 de ani. În timpul verificării actelor, polițistul de frontieră a sesizat indici neclari privind modul de ștanțare a numărului caroseriei, motiv pentru care s-a întreprins cercetări suplimentare.


Ca urmare, după ce s-a confirmat cele depistate inițial, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni, unde va fi parcat pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor.


Audiat, bărbatul a comunicat că și-a procurat mașina în urmă cu două săptămîni de la un alt conațional oferindu-i prima jumătate din suma totală, iar despre cele depistate nu este în cunoștință de cauză. Mai mult, persoana a precizat că este deacord să coopereze cu echipa Poliției de Frontieră implicată în cercetarea cazului dat pentru a-l clarifica.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load