TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Momentul în care Viorel Morari este adus de mascați la Judecătoria Ciocana (VIDEO)

Momentul în care Viorel Morari este adus de mascați la Judecătoria Ciocana (VIDEO)

Astăzi, procurorii cer mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.


Viorel Morari a fost adus la Judecătoria Ciocana. Ședința are loc cu ușile închise, notează Noi.md cu referire la protv.md.


Vineri, 10 ianuarie, Viorel Morari a fost reținut pentru 72 de ore. Procuratura Generală a emis un comunicat în care se spune că acesta este acuzat de abuz în serviciu și fals în acte publice.În martie 2017, Viorel Morari ar fi primit de la Vladimir Plahotniuc o plîngere pe care ar fi înregistrat-o contrar cerințelor legale, pornind un proces penal și falsificînd în cauza penală mai multe acte procesuale. Asta pentru că ar fi vrut să-l protejeze pe fostul lider PD, plecat din țară in luna iunie și anunțat în căutare internațională de autoritățile noastre.


Viorel Morari a fost reținut în ultima zi în care grupul de procurori, numit de Alexandru Stoianoglo sa verifice procuraturile specializate, a făcut controale la Procuratura Anticoruptie si la PCCOCS. Este pentru a doua oară cînd Viorel Morari este suspendat din funcție.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load