Momente de panică într-un troleibuz din Chișinău: Pasagerii, blocați (VIDEO)

Momente de panică într-un troleibuz din Chișinău: Pasagerii, blocați (VIDEO)

Mai mulți pasageri dintr-un troleibuz de pe ruta nr.12 ar fi rămas blocați minute în șir în unitatea de transport, după ce ușile acestuia s-au defectat.


Potrivit unei pasagere care a făcut publice mai multe videouri, incidentul ar fi avut loc aseară, în jurul orei 20:30, în timp ce troleibuzul a staționat la Circ. Ușile au fost deschise prin efortul comun al șoferului și al pasagerilor aflați în transport, după ce s-a declanșat alarma.


Martorii au declarat că din această cauză un alt troleibuz ar fi ieșit de pe linie, ceea ce ar fi creat și mai multă panică în rîndul oamenilor. Cazul a fost confirmat și de directorul general al  „Regia Transport Electric” Chișinău, Dorin Ciornîi.


Potrivit lui, troleibuzul era de tip vechi, iar furtunul  pneumatic a ieșit din funcțiune. Acesta a recunoscut că unitățile de transport sînt prea vechi, iar pentru că nu au cu ce le înlocui, ele continuă să transporte pasageri pe drumurile  capitalei.


Dorin Ciornîi, director general ÎM RTEC, Chișinău: „Cerem scuze pentru incomodități, dar din păcate, unitățile de tip vechi, ne dau bătăi de cap, pentru că termenul lor de exploatare a depășit deja 15 ani.”


Unitățile vechi de transport din gestiunea RTEC pare că se vor mai plimba mult și bine  pe străzile capitalei, întrucît schimbarea acestora pe altele noi, este doar la nivel de planificare.


DORIN CIORNÎI, director general ÎM RTEC, Chișinău: „În gestiunea întreprinderii mai sînt încă aproximativ 100 de unități de  tip vechi.”


-Cînd vom scăpa de tot de mijloacele de transport vechi?


„Împreună cu echipa CMC ne-am propus, pentru anul 2020, să accesăm fonduri europene sau credite pentru a procura toate unitățile de tip vechi.”


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load