TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

"Moldsilva" are un nou director

"Moldsilva" are un nou director

În funcţia de director al Agenţiei “Moldsilva” a fost numit Valeriu Caisîn, desemnat în urma unui concurs organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM).

Acesta a fost prezentat colectivului agenției marţi, 3 septembrie, în cadrul unei ședințe, la care a participat ministrul de resort, Georgeta Mincu.

”În urma concursului organizat de MADRM, Valeriu Caisîn a fost desemnat cîștigător. Noul director are o experiență de treizeci de ani de activitate în domeniul silvic, este doctor în biologie, deține capacități în procesele de producție și protecție în cadrul fondului forestier, este un bun organizator și manager. Domnule director, mult succes și realizări pe potriva așteptărilor cetățenilor”, a subliniat Georgeta Mincu.


La rîndul său, Valeriu Caisîn a dat asigurări că va depune efort maxim pentru a îmbunătăți starea pădurilor naţionale, a terenurilor degradate, perdelelor forestiere de protecție a terenurilor agricole - “pentru a scoate în evidență prioritățile ce țin de sectorul forestier și a întreprinde acțiuni concrete în acest sens”.

Noul director este de profesie inginer silvic, doctor în biologie, care și-a început activitatea profesională în anul 1989, în calitate de maistru silvic în Ocolul Silvic Vulcănești. Pe parcursul anilor, a deținut mai multe funcții, acumulînd o vastă experiență de muncă în domeniu. Anterior, a fost director adjunct științific la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice, instituție subordonată Agenției „Moldsilva”.

Funcția de director al Agenției “Moldsilva” a devenit vacantă din 10 iulie curent, iar în perioada 22 iulie – 3 septembrie 2019, MADRM a organizat un concurs pentru ocuparea acestui post, la care au participat nouă candidați.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load