Moldovenii vor putea beneficia mai uşor de servicii cadastrale

Moldovenii vor putea beneficia mai uşor de servicii cadastrale

Agenția Servicii Publice continuă să întreprindă măsuri în vederea îmbunătățirii calității deservirii cetățenilor prin intermediul centrelor multifuncționale.


Mai exact,  începînd cu 15 aprilie, vor fi puse în aplicare modificările privind serviciile de furnizare a informației din cadastrul bunurilor imobile conform rîndului electronic.


Pentru aceasta, în oficiu au fost repartizate două ghișee la care se  vor deservi în special persoanele care solicită extrase din registrul bunurilor imobile. Totodată, serviciile respective sînt disponibile în regim online.


Iar din data de 22 aprilie curent, serviciile și lucrările cadastrale se vor efectua  doar în baza programării prealabile. În acest sens, ASP a mărit de cinci ori numărul persoanelor ce pot fi programate zilnic. Drept urmare, vor fi deservite cu o sută de persoane mai mult comparativ cu vechiul sistem.  Pînă acum, capacitatea programării prealabile la serviciile date a fost în medie de 25 de persoane pe zi.


Programarea prealabilă poate fi realizată direct la Biroul de informații și secretariat al CM Chișinău 2, pe pagina oficială a instituției www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact 14909, (+373 22) 25-70-70.


Persoanele juridice din municipiul Chișinău care solicită mai mult de cinci servicii cadastrale, sînt deservite în baza programării prealabile, la Centrul Multifuncțional Chișinău 3, str. M. Sadoveanu nr.17.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load