Moldovenii, din nou la înălţime! Au urcat tocmai pînă la Vulcanul Etna (FOTO) ©

Moldovenii, din nou la înălţime! Au urcat tocmai pînă la Vulcanul Etna (FOTO)

Ne-am obişnuit deja să-i ştim pe moldovenii noştri într-o continuă căutare de senzaţii tari şi de locuri care îţi taie respiraţia.

Recent, un grup de moldoveni, printre care şi directorul salonului auto „Jaguar” şi al companiei „ArtMarket” din cadrul holdingului DAAC Hermes, Andrei Elistratov, au urcat tocmai pînă la Vulcanul Etna, situat pe insula italiană Sicilia, arborînd drapelul Republicii Moldova.

Tinerii le-au povestit prietenilor virtuali despre aventura trăită, plasînd şi cîteva fotografii cu peisajele care par a fi nepămîntești.

„Vîntul de deasupra este atît de puternic, încît trebuie să ții drapelul cu dinții, și mersul pe lava împietrită acoperită de zăpadă este extrem de dificil și periculos, iar mirosul de sulf este foarte puternic”, a scris Andrei Elistratov pe pagina sa de Facebook.

Andrei şi prietenii săi moldoveni nu sînt la prima aventură de acest gen. În primăvara anului trecut, ei au urcat pînă la 5.645 de metri pe vîrful Kala Pattar, de unde se deschide cea mai frumoasă vedere a Everestului.

Tot atunci, conaționalii noștri au văzut foarte multe lucruri frumoase în Nepal și au reușit să ajungă mai sus de renumitul Elbrus, cel mai înalt vîrf din Federația Rusă și Europa.

 

 

 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load