COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Moldovagaz”: Indicii contorului pot fi expediați și la distanță

”Moldovagaz”: Indicii contorului pot fi expediați și la distanță

Indicii contorului pot fi expediați SA ”Moldovagaz” și la distanță.

Despre aceasta a anunțat întreprinderea, menționînd că site-ul www.moldovagaz.md este una din opțiunile utile pentru a expedia indicii contorului de gaze naturale consumate la distanță, sigur și comod.

Accesînd subrubrica „Transmite indicii contorului” în rubrica „Consumator”, utilizatorul urmează să completeze câteva câmpuri, printre care numărul contului personal, indicii contorului, denumirea operatorului de sistem și numărul telefonului său. Totodată datele pot fi expediate și în cadrul procedurii de achitare a facturii prin intermediul site-ului www.moldovagaz.md.

Decizia de a reduce la maximum contactul fizic al angajaților SA „Moldovagaz” cu consumatorii a fost luată de către conducerea întreprinderii în contextul situației epidemiologice în țară cîteva săptămîni în urma. Cei care nu dețin contoare telemetrice sînt contactați telefonic pentru obținerea datelor.


În cazul în care consumatorii nu sunt disponibili telefonic, se ia în calcul consumul mediu pentru perioada similară a anului trecut. Totodată consumatorul poate să expedieze datele de sine stătător, apelînd telefonic la întreprinderea de distribuție de gaze teritorială.
De menționat este faptul că în sate contoarele, de regulă, sunt instalate nu în case, ci pe exteriorul acestora, deseori lingă gard sau portițe. Astfel, citirea datelor nu încalcă distanța sanitară și normele carantinei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load