COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

”Moldovagaz” ia o hotărîre drastică pe timp de coronavirus

”Moldovagaz” ia o hotărîre drastică pe timp de coronavirus

Angajații SA „Moldovagaz” în perioada 16-20 martie 2020 vor lucra la distanță, se anunță într-un comunicat de presă. Ordinul corespunzător a fost emis de Președinele Consiliului de Administrație, Vadim Ceban, ca urmare a instituirii de către Guvernul RM a Codului roșu la nivel naţional în legătură cu situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19, transmite noi.md.

Secția personal va asigura perfectarea anexelor la contractele de muncă, care vor indica modul de lucru la domiciliu. Șefii secțiilor și direcțiilor SA „Moldovagaz” vor distribui subalterilor sai sarcini care pot fi îndeplinite la distanță.

Direcția tehnologiei informaționale a companiei va asigura funcționalitatea neîntreruptă a poștei electronice corporative și a altor mijloace de comunicare. Serviciul de securitate va asigura interdicția accesului la sediul central al SA „Moldovagaz” al angajaților care au obligația de a lucra de la distanță.


Deservirea consumatorilor în Centrul relații cu consumatorii din SA „Moldovagaz” va fi organizată în așa mod, încît în momentul prestării serviciilor consumatorilor să le fie asigurată distanța socială necesară de minim 1 metru.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load