COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova turistică este apreciată abia acum

Moldova turistică este apreciată abia acum

Moldova, ca destinație pentru turismul intern, este apreciată abia acum, cînd nimeni nu poate pleca nicăieri.

Declarația a fost făcută de autorul marelui travel-vlogg moldovenesc "Взял и поехал" Vladimir Carmanov într-un interviu acordat publicației "Блокнот Молдова", transmite Noi.md.

El a menționat că, de fapt, în țara noastră sînt multe locuri frumoase și acum se pregătește o serie de ediții despre Moldova și împrejurimile Chișinăului.


"Locul preferat din Moldova este casa. De ea și de cei dragi îmi este dor cînd stau mult timp în străinătate, dar cînd vezi în fereastra iluminatorului dealurile cu vii familiare, de asemenea, ceva se trezește în interior", a subliniat autorul marelui travel-vlogg moldovenesc "Взял и поехал".

Trebuie remarcat faptul că pe site-ul moldovenii.md există o mulțime de informații utile care vor ajuta pe toți cei care doresc să planifice și să petreacă un weekend minunat în țara noastră. În special, aici sînt prezentate nu doar informații ample despre turismul în Moldova, dar și sfaturi pentru turiști, precum și trasee turistice, date despre perlele turistice și mănăstirile din Moldova.

Pe portalul moldovenii.md există informații detaliate despre diferite zone geografice ale Moldovei, rezervații naturale, resurse acvatice, lumea vegetală și animală, monumente ale naturii, orașele și satele din Moldova.

Rămîne doar ca fiecare doritor să aleagă cele mai bune opțiuni pentru odihnă și călătorie – și puteți descoperi din nou Moldova preferată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load