COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova și Rusia vor intensifica cooperarea în domeniul apărării

Moldova și Rusia vor intensifica cooperarea în domeniul apărării

Ministrul Apărării, Pavel Voicu, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

Oficialii au discutat despre colaborarea moldo-rusă pe dimensiunea apărării, situaţia regională, precum şi alte teme de interes comun.

Ministrul Voicu l-a informat pe ambasadorul Vasnețov despre priorităţile mandatului său în calitate de ministru al apărării, care se vor axa pe reforma sectorială, implementarea programului „Armata Profesionistă”, intensificarea participării Armatei Naţionale în operaţiuni de menţinere a păcii şi cooperarea cu organizaţiile internaţionale şi partenerii instituţiei de apărare.


La rîndul său, ambasadorul Vasnețov l-a felicitat pe ministrul Voicu cu ocazia numirii în funcţie, specificînd că ţara sa este deschisă pentru coloborare cu instituţia de apărare a Republicii Moldova.

La final, Pavel Voicu şi Oleg Vasnețov au convenit asupra lansării dialogului dintre Ministerul Apărării al Republicii Moldova şi cel al Federaţiei Ruse şi identificarea unor arii de cooperare, benefice pentru ambele ţări.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load