COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova s-a abținut să voteze la ONU pentru lupta împotriva glorificării nazismului și neo-nazismului

Moldova s-a abținut să voteze la ONU pentru lupta împotriva glorificării nazismului și neo-nazismului

Moldova a refuzat să voteze la ONU pentru lupta împotriva glorificării nazismului și neo-nazismului.

O astfel de decizie a fost luată de reprezentantul Moldovei la ONU, Victor Moraru, reprezentantul Moldovei la ONU, transmite Noi.md.

Astăzi, în timpul votării în cadrul Comitetului Adunării Generale a ONU cu privire la un proiect de rezoluție privind lupta împotriva glorificării nazismului și neo-nazismului, el s-a abținut, respectiv, țara noastră s-a abținut.


S-au abținut și Ungaria, Bulgaria, Belgia, Olanda, țările Baltice, țărileBalcanice, Italia, Polonia, Republica Cehă, iar Statele Unite și Ucraina au votat împotrivă.

„Cum poate fi retras acest cetățean de la ONU? „Abținerea” sa la votarea pentru lupta împotriva nazismului denigrează reputația întregii țări. El și cei care i-au dat porunca să facă acest lucru, a dat de rușine Moldova. Ei ar trebui să răspundă pentru asta”, a scris prezentatoarea TV Elena Levițkaia-Pahomova pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

"După cum a menționat pe bună dreptate Marina Aidova, dacă nu ar fi fost Holocaustul, Hitler ar fi fost acum eroul universal al Europei", a remarcat ea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load