TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Moldova a lărgit rețeaua consulară în străinătate (FOTO)

Moldova a lărgit rețeaua consulară în străinătate (FOTO)

Ambasada Republici Moldova în Republica Croația a inaugurat Consulatul onorific al Republicii Moldova la Zagreb.


La eveniment au luat parte membri ai Guvernului, ai Parlamentului, reprezentanți ai administrației publice municipale, ai corpului diplomatic și consular, precum și exponenți ai mediului academic și de afaceri din Republica Croația.


În cadrul ceremoniei, participanților li s-au adresat cu mesaje de salut și apreciere Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Croația domnul Oleg Țulea, Secretarul de stat pentru afaceri externe și europene al Republicii Croația, doamna Zdravka Bušić și Consulul onorific al Republicii Moldova la Zagreb, domnul Damijan Krivić.


Secretarul de stat pentru afaceri externe și europene al Republicii Croația, a reiterat că cele două consulate onorifice ale Republicii Moldova în Republica Croația oferă o platformă favorabilă dezvoltării relațiilor dintre cele două țări, în particular a schimburilor comerciale.


Consulatul onorific al Republicii Moldova la Zagreb este al doilea post consular deschis în această țară, după ce la începutul lunii noiembrie curent, a fost inaugurat un post similar la Varaždin.


Lista consulatelor onorifice poate vi vizualizată AICI.
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load