Misterul tomberoanelor. Locatarii, indignați: E un pericol și pentru copii

Misterul tomberoanelor. Locatarii, indignați: E un pericol și pentru copii

Locatarii de pe strada Matei Basarab 19 al sectorului Rîșcani sunt indignați de atitudinea municipalității și spun că lucrările se tărăgănează.


Mai mult, oamenii zic că condițiile meteo sunt doar un pretext, întrucît deja au trecut mai mult de 2 luni de cînd a fost demolată gunoiștea veche, iar alta nouă nu a mai fost instalată.


,,Nu se face nici o lucrare. Am înțeles că motivul ar fi condițiile climaterice, dar iată deja sunt 2-3 săptămîni e vreme bună. Înțelegem că nu se putea de turnat mortar, dar deja e timp favorabil. Chestia e că se puteau de făcut alte lucrări: de amenajare, evacuarea prundișului. Se putea de pregătit zona și acum cînd e cald turnau doar mortarul", au declarat locatarii pentru Noi.md.


Mai mult, oamenii spun că în special cum e acum cod galben de vînt, situația devine mai anevoioasă.


,,Zboară pachetele de plastic, obiectele ușoare... e un dezastru, alături este și un stadion care e destul de populat... zboară murdăria... Nu mai spunem că celor de la Autosalubritate le este mai greu să evacueze gunoiul, după ce au fost mutate tomberoanele vechi", mai povestesc locatarii.


Cel mai grav, spun persoanele care locuiesc în zonă, e că în preajmă este un liceu, iar copiii sunt în pericol.


,,Cîinii vagabonzi s-au înmulțit de cînd au demolat platforma veche de deșeuri. E strașnic cînd vedem cum trec pe lîngă copii. Dacă vor fi atacați copiii, cine răspunde? ... Gunoiul se împrăștie...", mai povestesc locatarii.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load