Misterul corturilor de la protestul organizat de PDM. Cui aparțin

Misterul corturilor de la protestul organizat de PDM. Cui aparțin

Zeci de corturi au fost instalate în seara zilei de sîmbătă, 8 iunie 2019, în fața mai multor instituții de stat.


Printre organizatorii grupurilor de cetățeni care au fost aduși în fața instituțiilor sînt foști deputați democrați. Unii dintre ei au declarat că aceste corturi le-au adus din surse personale. Dar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) spun că sînt corturile lor și că ei le-au instalat.


Organizatorii protestelor au instalat 2 tipuri de corturi: de dimensiuni mici, pentru 2 persoane, și corturi mari, de culoarea cerului. Aceste corturi de dimensiuni mari sînt absolut similare cu acele corturi procurate din bani publici și utilizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) în cadrul diverselor acțiuni.


Liliana Pușcaș, ofițer de presă al IGSU, a confirmat acest lucru.


,,Unele corturi sînt instalate de instituția noastră pentru protecția cetățenilor, în condițiile de temperaturi ridicate, vînt și ploaie, pentru a proteja cetățenii țării. Astfel de corturi urmează a fi instalate și în alte zone ale țării, dacă temperaturile caniculare se vor menține”, ne-a comunicat Liliana Pușcaș.


Ofițerul de presă al IGSU a mai declarat că nu poate să ne spună exact unde au fost instalate aceste corturi și cine se adăpostește în ele la acest moment. Totodată, solicitată să ne informeze cînd anume au fost instalate aceste corturi, Liliana Pușcaș a declarat că nu poate să ne spună o dată exactă.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load