COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ministrul Sănătății spune care este unica șansă să prevenim răspîndirea infecției

Ministrul Sănătății spune care este unica șansă să prevenim răspîndirea infecției

Unica șansă de a preveni răspîndirea infecție cu noul virus COVID-19 este să stăm acasă și să fim responsabili.

Despre aceasta scrie într-o postare pe pagina sa de facebook, Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

”E weekend și în față avem o săptămână declarată liberă! E un moment oportun să analizăm și gândim ce e mai bine pentru noi toți și fiecare în parte. Cu siguranță infecția COVID-19 ne va învăța multe lecții, dar lecția care trebuie acum să o învățăm este că NOI putem trece peste această încercare, deloc ușoară. Vă rog să stați în case, să petreceți cît mai mult timp cu familia, să respectați un regim echilibrat al zilei și să mâncați sănătos. E unica șansă să prevenim răspândirea infecției pe teritoriul țării”, a scris minitrul.

Totodată aceasta a menționat că de astăzi va fi activizat Spitalul Raional Bălți, iar de săptămâna viitoare SR Comrat și SR Cahul.


”Mulțumesc agenților economici și voluntarilor de la Universitatea Tehnică din Moldova care se implică activ în confecționarea echipamentelor medicale (ecrane de protecție, haine de protecție) pentru personalul medical. Am semnat contractele și așteptăm livrarea, suplimentar, a echipamentelor de protecție pentru personalul medical”, a mai scris ministra.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load