TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ministrul Apărării a publicat fotografii ale blocurilor sanitare din armată

Ministrul Apărării a publicat fotografii ale blocurilor sanitare din armată

Ministrul Apărării, Eugen Sturza, a demonstrat starea blocurilor sanitare din armată.


În rețelele de socializare, oficialul a publicat o fotografie a rezultatelor reparației efectuate într-unul din blocuri. Potrivit ministrului, blocurile sanitare din unitățile Armatei Naționale au fost reparate, iar acum militarii pot avea grijă de igiena personală în cele mai bune condiții.


Eugen Sturza a adăugat că armata ar trebui să aibă toate condițiile, atît în ceea ce privește echipamentul tehnic, cît și igiena personală.


„Cu părere de rău, încă mulți militari din Republica Moldova nu au cele mai optime condiții pentru igiena personală, dar prin muncă asiduă, schimbăm starea lucrurilor, a scris ministrul Apărării.


Eugen Sturza a remarcat, de asemenea, că mai multe unități militare au deja condiții optime.


Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că, de mulți ani, soldații erau nevoiţi să se resemneze cu aceste condiţii, iar unii continuă să se resemneze pînă în prezent, or, lucrările de reparaţie au avut loc în „unele diviziuni". Și aceasta este situația în care ministrul Apărării, la sfîrșitul lunii ianuarie 2019, declara că Armata Națională nu mai este deja pe planul doi, fiind din nou percepută ca o instituție importantă.
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load