COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ministrul Afacerilor Interne, testat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, testat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, ieri, a fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19, informează TRIBUNA.

„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19.

Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sînt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare.

Dau asigurări că acest fapt nu influiențează sub nici o formă activitățile MInisterului pe care îl conduc, toate procesele sînt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sînt Secretarii de stat și șefii de arme. Cu toate măsurile de protecție, totuși fiind antrenați zilnic în activități de prevenire a răspîndirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și chiar dacă unele restricții au fost anulate, continuați să respectați recomandările autorităților”, a scris Voicu, pe o rețea de socializare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load