COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ministerul Sănătății anunță încă cinci decese provocate de coronavirus

Ministerul Sănătății anunță încă cinci decese provocate de coronavirus

Cinci persoane au pierdut lupta cu Covid-19 în ultimele 24 de ore, anunță Ministerul Sănătății. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 273.

Este vorba despre o femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, internată la data de 11 mai, Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, edem cerebral.

A decedat și un bărbat de 45 ani, din raionul Soroca, nternat în stare gravă la data de 24 mai, la spitalul raional Soroca. Comorbidități: patologice cardiacă, retard mental, obezitate avansată, hipertensiune arterială.


O altă victimă este un bărbat de 63 ani, din Găgăuzia, internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență hepatică, dereglări hidroelectrolitice, insuficiență cardiacă cronică, bronhopatie cronică obstructivă, pielonefrită cronică, obezitate gr.II.

Și un bărbat de 55 ani, din mun. Chișinău, internat la data de 11 mai, la Institutul de Medicină Urgentă, pierdut lupta cu virusul. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III, cardiopatie hipertensivă.

O altă victimă este o femeie de 81 ani, din mun. Chișinău, internată în stare extrem de gravă, la data de 18 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: sechele după AVC, infarct miocardic vechi, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load