COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ministerul Educației: Orele de studii pentru elevi nu vor fi recuperate

Ministerul Educației: Orele de studii pentru elevi nu vor fi recuperate

Ministerul Educației atenționează asupra unui informații false, care ar veni din numele instituției. Este vorba de un ordin, care spune că vor fi recuperate orele de studii din semestrul II al anului 2019-2020.

Reprezentanții ministerului spun că această informație este falsă, scrie unimedia.info.

Reiterăm că conform Metodologiei privind continuarea la distanţă a procesului educațional în condiții de carantină pentru instituțiile de învățămînt primar, gimnazial și liceal (aprobată prin ordinul nr. 351/2020), Regulamentului-cadru de organizare a învăţămîntului profesional tehnic în perioada în care accesul în instituţii este restricţionat (aprobat prin ordinul nr. 350/2020) și Recomandărilor-cadru de organizare a activităţilor didactice în sistem online în instituţiile de învăţămînt superior, pe perioada suspendării procesului educaţional în sălile de studii (aprobate prin ordinul nr. 366/2020), procesul educațional se desfășoară la distanță, pe perioada stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, declarată de către Parlamentul Republicii Moldova, în perioada 17 martie – 15 mai 2020”, se arată într-un comunicat.


Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va solicita organelor abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor informații false, cu scopul de a dezinforma cetățenii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load