Ministerul Educației, despre cazul directoarei Școlii Profesionale nr. 2, vizate de perchezițiile de azi

Ministerul Educației, despre cazul directoarei Școlii Profesionale nr. 2, vizate de perchezițiile de azi

Ministerul Educației, despre cazul Valentinei Dobîndă, directoarea Școlii Profesionale nr. 2, vizate de perchezițiile de azi-dimineață ale PCCOCS


Pe numele directoarei Școlii Profesionale nr. 2 din Chișinău, vizate de perchezițiile de azi-dimineață desfășurate de Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a inițiat o anchetă internă încă în luna decembrie a anului trecut, în urma mai multor plîngeri din partea profesorilor și elevilor din cadrul acestei instituții, susține Ion Mischevca, șeful Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Educației Culturii și Cercetării (MECC), relatează Noi.md.


Ancheta de serviciu încă nu s-a încheiat, iar probele acumulate de comisia de la minister au fost transmise Centrului Național Anticorupție, susține reprezentantul MECC.


„Dumneaei a fost anterior sancționată cu mustrare aspră. Apoi a fost concediată, însă actul de concediere a fost anulat ulterior de instanța de judecată. Vom aștepta ce răspuns ne vor da colegii de la CNA, care este finalitatea urmăririi penale și ulterior, vom lua o decizie pe intern”, a precizat purtătorul de cuvînt al MECC.


Amintim că, azi-dimineață, procurorii PCCOCS și ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Ființe Umane au descins în biroul directoarei Școlii Profesionale nr. 2 din Chișinău, Valentina Dobîndă. Ea este suspectată de exploatarea prin muncă a elevilor care învață la această instituție. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load