COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Militarii Armatei Naționale dezinfectează blocurile în care locuiesc

Militarii Armatei Naționale dezinfectează blocurile în care locuiesc

Militarii din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan Cel Mare” dezinfectează blocuril și căminele, în care locuiesc militarii pe contract, în contextul acțiunilor de prevenire a răspîndirii noului COVID-19 și în scopul protejării membrilor familiilor lor și a cetățenilor.

Potrivit Centrului Operațional de Comandă, zilnic patru echipe de militari, echipați cu pulverizatoare de spate portabile, dezinfectează cu soluție pe bază de alcool suprafețele din interiorul clădirilor și cu clorură de var — suprafețele exterioare, inclusiv terenurile de joacă din curte.

Pînă în prezent, timp de două săptămîni, au fost dezinfectate complexele locative de pe strada Vasile Lupu și căminele Ministerului Apărării de pe șoseaua Hîncești.


Totodată, în unitățile din toate garnizoanele Armatei Naționale, în baza unui grafic stabilit, activează zilnic echipe de militari pregătiți și echipați cu aparate de dezinfecție, care se ocupă de igienizarea încăperilor, teritoriului și a transportului din dotare.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, ministrul Apărării Alexandru Pînzari a menționat: „Starea sănătății militarilor pe contract și în termen este verificată zilnic, iar pentru a-i proteja, regimul de carantină din unitățile militare și instituțiile Ministerului Apărării, va continua”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load