Mii de persoane se adresează în continuare la corturile cu salvatori

Mii de persoane se adresează în continuare la corturile cu salvatori

În perioada 13 – 24 iunie anului curent, 41 160 de persoane au beneficiat de asistență la punctele de reabilitare instalate de salvatori în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în raioanele Bălți, Cahul, Comrat, Ungheni, Hîncești și Căușeni.

Ieri, 23 iunie, 4496 de persoane s-au adresat la corturile anticaniculă la Chișinău. În capitală acestea pot fi vizitate de oameni pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, sectorul Centru în preajma „Pieții Centrale”, sectorul Rîșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab”, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1.

Corturile anticaniculă funcționează zilnic de la ora 11:00 pînă la 18:00 atunci cînd temperatura aerului depășește + 32 grade Celsius. Oamenii sînt îndemnați să vină aici pentru a bea apă și pentru a se proteja de soare în orele de vîrf.

Scopul amenajării unor astfel de puncte este de a proteja populația de efectele nocive ale caniculei, în special în orele amiezii.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load