Mesajul președintelui cu prilejul Zilei Veteranilor Forțelor Armate

Mesajul președintelui cu prilejul Zilei Veteranilor Forțelor Armate

Președintele Igor Dodon a participat la adunarea festivă și concertul dedicat Zilei Veteranilor Forțelor Armate și Organelor de Drept, organizat la inițiativa Uniunii Ofițerilor din Moldova în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.


Șeful statului i-a felicitat pe militari, dar a venit cu un mesaj și pentru cei din noua generație, îndemnîndu-i să fie buni patrioți.


”I-am felicitat pe militarii noștri cu prilejul sărbătorii, mulțumindu-le pentru patriotismul și devotamentul față de neam și țară, pentru faptul că şi-au onorat datoria față de Patrie. Ei sînt adevărații bărbați care, cred cu tărie, vor răspunde în orice moment chemării Patriei. Am îndemnat tînăra generație să ia exemplu de la acești oameni și să preia din calitățile lor”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebok.


Totodată, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, contribuție la asigurarea legalității ordinii de drept și merite în educarea militaro-patriotică a tinerei generații, șeful Statului a înmînat unui grup de ofițeri Diploma de onoare a Președintelui Republicii Moldova și medalii cu brevete ale Uniunii Ofițerilor.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load