COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mesajul dur transmis vitezomanilor: "Nu vom tolera un asemenea comportament"

Mesajul dur transmis vitezomanilor: "Nu vom tolera un asemenea comportament"

Inspectoratul General al Poliției a ținut să transmită un mesaj șoferilor iresponsabili care continuă să ignore regulile circulației rutiere și să pună în pericol viața altor participanți la traficul rutier.

Pe rețelele de socializare, un conducător auto a criticat acțiunile oamenilor legii, după ce aceștia l-au sancționat că se deplasa cu viteză excesivă prin capitală și nu a stopat unitatea de transport la somațiile polițiștilor.

În acest context, poliția precizează că la 23 iunie curent, în jurul orei 22.00, de către angajații INSP al Inspectoratului General al Poliției a fost observat un automobil de marcă „BMW”, care se deplasa cu viteză excesivă la intersecția străzilor Ciuflea cu București.


La semnalul inspectorilor de patrulare de a opri autoturismul, șoferul a ignorat totalmente somația și a accelerat deplasîndu-se cu viteză excesivă. În scurt timp șoferul automobilului a fost stopat la intersecția bd. Dacia cu str. Hristo Botev.

Bărbatul, de 23 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, se afla la volanul unei mașini cu numere străine și nu avea permisul de conducere la el. Acesta nu se afla în stare de ebrietate.

Pentru faptul că a opus rezistență oamenilor legii i-au fost aplicate cătușele și condus la sediul poliției pentru documentare, iar mașina a fost dusă la parcarea specială. Cazul este documentat în continuare de Inspectoratul de poliție Botanica.

Potrivit datelor statistice, de la începutul acestui an, din cauza vitezei excesive și neadaptate la condițiile din trafic au decedat 42 de persoane în 232 de accidente rutiere. Alte 263 de persoane au rămas cu sechele pe viața.

"Unii șoferi privesc indiferent la asta și cred că sînt nemuritori. Inspectoratul General al Poliției reiterează că încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere provoacă tragedii și că nu vom tolera asemenea comportament în trafic. Viteza ia vieți nevinovate, iar cei care expun riscului participanții la trafic vor fi pedepsiți conform legii", se arată în mesajul poliției.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load