COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mărturiile uluitoare ale unui medic moldovean infectat cu COVID-19 în Spania

Mărturiile uluitoare ale unui medic moldovean infectat cu COVID-19 în Spania

Un medic moldovean din Spania, infectat cu Covid – 19, a făcut mărturii tulburătoare. Ștefan Botnaru a mărturisit că atunci cînd temutul virus a ajuns în Spania, spitalele nu erau utilate cu cele necesare pentru protejarea medicilor de o eventuală infectare.

„Infecția cu coronavirus e mai contagioasă decît gripa sezonieră, iar noi eram echipați doar cu masca și mănuși. La momentul acela al izbucnirii virusului, în Spania nu erau echipamente specializate încă”, a spus Ștefan Botnaru pentru TV8.

Doctorul a mai spus că atunci cînd el a fost diagnosticat pozitiv la coronavirus, alți cinci lucrători medicali au fost plasați în carantină.


Botnaru a atras atenția asupra situației critice din prezent din Spania și le-a sugerat moldovenilor să respecte regimul de izolare.

„Aici, bisericile sînt închise, este o regulă absolut valabilă pentru toți. În stradă ieși după produse alimentare și medicamente doar. Unica soluție de a opri propagarea acestui virus e izolarea la domiciliu”, a mai spus Ștefan Botnaru.

Medicul moldovean se simte acum mai bine și continuă regimul de autoizolare, în prezent.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load