Mărfuri transportate ilegal în zona frontierei

Mărfuri transportate ilegal în zona frontierei

Un cetățean moldovean este bănuit de transportarea ilegală de mărfuri fără acte de proveniență prin zona de est a țărîn mod ilicit a introdus în țară un lot de marfă, este documentat din lipsa actelor de însoțire a acestora.


Incidentul a fost înregistrat în acest weekend, în apropierea localității Tudora, raionul Ștefan Vodă, la ora actuală fiind examinate toate circumstanțele ilegalității comise.


Inspectorii Poliției de Frontieră ce își desfășurau activitatea pe traseul R-30, au oprit în trafic pentru verificări un mijloc de transport de model Volkswagen Caddy. Acesta cu plăcuțe de înmatriculare moldovenești era condus de către un locuitor al satului Talmaza, raionul Ștefan Vodă. După examinarea documentelor de identitate, polițiștii de frontieră au purces la verificarea încărcăturii. Unde, a fost depistată marfă de larg consum pentru care șoferul nu avea acte privind proveniența sau de posesie a articolelor ce le transporta. În timpul întocmirii procesului verbal au fost ridicate 5 ruloane de acril, 2 boxe audio, unelte agricole și detergenți, estimate la aproximativ 14 mii lei.


În dependență de evaluarea finală a încărcăturii depistate și acțiunile persoanei, va fi stabilit mersul cercetărilor pe cazul dat.


Mijlocul de transport a fost plasat deocamdată pe teritoriul sediului Direcției Regionale Est, pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load