COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mărfuri de contrabandă de peste 10 mii de lei, găsite de vameși (VIDEO)

Mărfuri de contrabandă de peste 10 mii de lei, găsite de vameși (VIDEO)

Haine, încălțăminte, produse alimentare și alte bunuri în cantități comerciale au fost depistate de funcționarii postului vamal ”Criva 1”, tăinuite în pereții laterali ai unui microbuz marfar, care urmau să fie introduse ilegal în țară, comunică Noi.md.

Cazul a fost înregistrat pe sensul de intrare în țară, atunci cînd, pentru control, s-a prezentat un cetățean moldovean în vîrstă de 51 de ani, la volanul unui autovehicu.

Deși șoferul a afirmat că nu are bunuri de declarat, funcționarii vamali au depistat peste 420 articole de încălțăminte, vestimentare și produse alimentare, tăinuite de la controlul vamal și fără acte de proveniență.


Conducătorul auto s-a eschivat de la declararea mărfurilor pentru a evita achitarea drepturilor de import prevăzute de normele legale, ignorînd, totodată, restricțiile de introducere în țară a mărfurilor prohibite de către persoanele fizice.

Potrivit informațiilor preliminare, mărfurile erau transportate din Ucraina, iar valoarea estimativă a acestora se ridică la zeci de mii de lei.

Bunurile și mijlocul de transport au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate pentru continuarea cercetărilor în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și atragerii persoanei implicate la răspundere, conform prevederilor legale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load