Mama unei cunoscute prezentatoare TV, în terapie intensivă din cauza unui șofer beat

Mama unei cunoscute prezentatoare TV, în terapie intensivă din cauza unui șofer beat

Prezentatoarea TV trece prin momente extrem de dificile. Mama ei a nimerit într-un accident grav care s-a produs vineri noaptea spre sîmbătă și este internată în secția de reanimare.


Este vorba despre accidentul care s-a produs în noaptea de vineri spre sîmbătă în raionul Drochia.  În urma impactului dintre o mașină și o ambulanță, patru persoane au fost internate în spital, dintre care trei – în secția reanimare, iar șoferul ambulanței a decedat pe loc. Poliția a constatat că ambulanța staționa pe acostament, în timp ce un Renault a tamponat frontal mașina asistenței medicale care se întoarcea de la o chemare din satul Popeștii de Jos.Printre cadrele medicale aflate în ambulanță și care au avut de suferit, a fost și mama Liliei Ojovan. Copleșită de emoții, prezentatoarea a scris despre acest lucru pe rețelele sociale: „Acum vreau să o țin în brațe pe Mama, să îi dau putere și să îi zic că totul va fi bine, durerea și spaima va trece. E în reanimare acum”


„Ieri era la serviciu, în ambulanța care stătea pe marginea drumului, așteptînd în mașina defectată să vină o altă mașină să îi ia. A ajuns mai repede, însă, în ei, un șofer băut, care a intrat cu viteza în ei. Colegul de muncă al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit … astăzi e mort”, povestește prezentatoarea.


„Mie deja îmi e frică de telefoanele matinale, ultima dată cînd m-a trezit Mătușa Dunea a fost cînd fratele meu, Andrușa a murit, tot într-un accident provocat de un șofer beat. Cît mai poate continua?! Oameni buni, de ce urcați la volan, cînd au urcat multe grade în cap?! Cînd o strîngeam de mînă, înainte de tomografie, mama mi-a zis – iată de ce viața trebuie trăită „po polnomu”(n.r. la maxim). Trăiți în bucurie alături de oamenii voștri dragi. Și da, puneți mîna pe telefon și sunați-vă mamele, spuneți-le că le iubiți.  În numele familiei mele, vă mulțumesc pentru toate urările de sănătate. Să dea Domnul, pentru toți ajunși in situații grele.”, a încheiat Lilu.


„Exprim sincere condoleanțe familiei șoferului ambulanței decedat tragic noaptea în accidentul de la Zgurița-Drochia, Banari Valeriu. Este al doilea caz în lanț, cînd un șofer beat criță se urcă la volan și conduce. Nu pot să cred că nimeni nu a încercat să-l oprească pe acel tînăr. Rezultat – tamponarea în viteză nebună a unei ambulanțe staționate, soldată cu un deces și 5 spitalizări, dintre care 3 sînt cadre medicale. Eu cred că trebuie înăsprite toate regulile și de primire a permisului auto, dar și sancționare pentru încălcarile comise. Beat la volan – retras permisul pe viață”, a scris ministra Sănătății, Ala Nemerenco pe facebook.com.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load