COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mama copilului lăsat în vița de vie a spus de ce l-a abandonat

Mama copilului lăsat în vița de vie a spus de ce l-a abandonat

Bebelușul abandonat la începutul acestei luni într-o plantație de viță – de – vie din raionul Nisporeni, a fost întors în brațele mamei sale. După ce a născut singură și și-a părăsit copilul, femeia, care mai are acasă alții patru, spune că își regretă fapta.

Ana și bebelușul său s-au întors luni acasă, la Chetroseni, după două săptămîni petrecute la Institutul Mamei și Copilului. Tînăra nu își explică de ce și-a abandonat nou-născutul, transmite tv8.md.

„Eram la legat la lăstari la vie. Am avut dureri și i-a stat rău. Nu mi-a dat seama ce se întîmplă. Singură am născut. Nu-mi dau seama de ce s-a întîmplat așa. Regret foarte mult”, a mărturisit femeia pentru Info Curier Hîncești.


În prezent, cei patru copii mai mari ai celor doi soți sînt plasați într-o casă de familial de la Hîncești. Familia va fi monitorizată o perioadă de către asistenții sociali și medici, care se vor asigura că cei cinci minori sînt îngrijiți de părinți. În caz contrar, cuplul ar putea rămîne fără copii.

„Este informat asistentul social și medicul de familie zilnic să fie monitorizare, controale inopinate o să fie. Tot depinde mama, tată și bunei. Totul e în voia voastră”, a spus primarul localității.

Amintim că bebelușul a fost abandonat pe 6 iulie, după ce mama sa l-a născut în timp ce se afla la muncă pe cîmp. Copilul a fost descoperit de mai mulți localnici care l-au auzit plîngînd.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load