TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Maia Sandu la Bruxelles a vorbit despre accidentul din capitală

Maia Sandu la Bruxelles a vorbit despre accidentul din capitală

Șefa Guvernului Maia Sandu a transmis de la Bruxelles condoleanțe familiilor și însănătoșire grabnică persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului care a avut loc în această după-amiază în sectorul Buiucani al capitalei.


Prim-ministrul a promis să discute subiectul imediat ce va reveni la Chișinău și anunță că va fi luată în calcul posibilitatea înăspririi pedepselor pentru încălcarea regulilor de circulație.


„Tocmai am aflat vestea despre un teribil accident la Chișinău. Condoleanțe familiilor. Trebuie să adoptăm sancțiuni mult mai dure în raport cu cei care provoacă aceste accidente rutiere care se soldează cu pierderi de vieți omenești”, a spus Maia Sandu în timpul conferinței de presă de la Bruxelles la care a participat împreună cu Federica Mogherini.


Și înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Federica Mogherini a transmis condoleanțe după mesajul Maiei Sandu.


Un accident teribil s-a produs astăzi în sectorul Buiucani al capitalei, la intersecția străzilor Alba Iulia cu Onisifor Ghibu. Un troleibuz a fost lovit de un automobil de marca „Porsche”. O persoană din mașină a decedat, iar alte 22 de persoane au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load