Maia Sandu îi felicită pe toţi funcţionarii publici din ţara noastră

Maia Sandu îi felicită pe toţi funcţionarii publici din ţara noastră

Astăzi, în toata ţara, este sărbătorită Ziua funcţionarului public, iar cu această ocazia premierul Republicii moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare tuturor celor care continuă să presteze servicii publice.

Prin intermediul unei postări de pe Facebook, Sandu le urează funcţionarilor publici sincere felicitări şi urări de sănătate, prosperitate şi realizări în activitatea dedicată societăţii şi cetăţeanului.

"Acum, poate mai mult decît oricînd, avem nevoie de ridicarea prestigiului serviciului public și al oamenilor care muncesc în administrație. Pentru că funcţionarul public este reprezentantul statului care se află pe prima linie în procesul de interacţiune cu oamenii și de funcţionarul public, de implicarea şi atitudinea lui depind sporirea încrederii cetăţenilor în instituţiile statului, respectiv modul în care este perceput statul de către cetăţeni", se arată în mesajul Maiei Sandu.

"Sînt convinsă că spiritul de loialitate față de interesul public şi profesionalismul fiecăruia dintre dumneavoastră ne va permite să avansăm spre o societate modernă şi prosperă, spre un viitor demn, pe care îl merităm cu toţii. Vă aduc cele mai calde cuvinte de mulţumire şi profundă gratitudine pentru activitatea nobilă pe care o realizaţi zi de zi", mai scrie premierul R. Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load