COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mai mulți șoferi de autobuze și troleibuze din Bălți au primit amenzi

Mai mulți șoferi de autobuze și troleibuze din Bălți au primit amenzi

Serviciul Supraveghere Tehnică și Accidente Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, astăzi, au desfășurat activități cu caracter de prevenire și supraveghere a traficului rutier la Direcția de Troleibuze Bălți.

Totodată, în scopul depistării și documentării cazurilor de exploatare a vehiculelor cu devieri de la normativele tehnice, încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor/elevilor, angajații Poliției verifică starea tehnică a autobuzelor/troleibuzelor înainte de a pleca pe rută.

Astfel, în rezultatul verificărilor, la 5 unități de transport le-a fost interzisă exploatarea, de asemenea au fost inițiate 6 procese contravenționale pe numele șoferilor cu aplicarea amenzii în mărime de 150 de lei și 300 de lei și 3 proces contravenționale pe persoana responsabilă de exploatarea și starea tehnică cu aplicarea amenzii în mărime de 3000 lei și 4500 lei.


„Pasagerii din municipiul Bălți pot călători în siguranță”, este concluzia Inspectoratului de Poliție din Bălți, după cum se menționează într-un comunicat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load