Mai mulți șoferi s-au ales cu amenzi de zeci de mii de lei

Mai mulți șoferi s-au ales cu amenzi de zeci de mii de lei

Mai mulți șoferi au fost sancționați după ce s-a depistat că aceștia transportau ilegal pasageri spre municipiul Bălți, spre Tiraspol și Soroca.

Ilegalitățile au fost depistate urmare a mai multor controale efectuate la mijlocul lunii aprilie în regiunea Autogării Centrale din Chișinău.

Urmare a controalelor desfășurate, s-a depistat că mai mulți șoferi transportau pasageri, contra cost, cu vehicule rutiere construite şi echipate cu mai puțin de nouă locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului auto, fără a fi înregistrat în condițiile Codului transporturilor rutiere. Au fost aplicate amenzi de 40 de mii de lei cu suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului rutier pe o perioadă de șase luni.

În perioada 22-26 aprilie, în zona Gării Auto Centru au fost documentate alte trei cazuri de transport ilicit de persoane și întocmite trei procese verbale. Au fost aplicate amenzi în mărime de 30 de mii de lei, la fel, cu suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului rutier pe o perioadă de șase luni, se spune într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load