TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mai mulți moldoveni s-au pomenit cu pompierii la usă

Mai mulți moldoveni s-au pomenit cu pompierii la usă

Campania de prevenire a incendiilor desfăşurată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă în comun cu Inspectoratul General de Poliţie continuă în localităţile din ţară.

Astăzi, 11 ianuarie 2020 salvatorii, pompierii, dar şi poliţiştii urmează să ajungă în localităţi din raioanele Cimişlia, Leova, Hînceşti şi Cantemir. În sate specialiştii vor instrui oamenii la capitolul antiincendiar, dar şi prevenirea riscului de intoxicaţie cu monoxid de carbon emanat de la sobe şi instalaţii de încălzire defecte. Potrivit datelor IGSU în tren vor activa peste 140 de salvatori şi poliţişti, care vor forma 50 de grupuri mixte.


Angajaţii IGSU şi IGP vor merge împreună cu reprezentanţii APL la gospodăriile oamenilor pentru a le vorbi despre bazele securităţii vieţii. În special vor fi vizitaţi oameni cu mulţi copii, persoane în etate, dar şi oameni cu dezabilităţi.

Scopul Campaniei comune este de a preîntîmpina riscurile, dar şi de a sensibiliza societate. Pe parcursul săptămînii trecute pompierii şi poliţiştii au reuşit să instruiască în domeniul securităţii antiincendiare, oameni din peste 15 mii de gospodării din 446 de localităţi din ţară.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load