TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mai multe femei și-au donat cosița pentru o cauză nobilă

Mai multe femei și-au donat cosița pentru o cauză nobilă

În anul 2016, Asociația Obștească „Ajută un Om” a lansat proiectul „STOP cancer mamar”, scopul principal al acestuia fiind informarea populației despre cancerul mamar și sprijinirea femeilor care luptă cu această maladie.

În decurs de doi ani Asociația Obștească a reușit să creeze o comunitate de femei, unele dintre ele încă mai luptă cu această maladie, altele deja sînt învingătoare. Anume comunicarea și colaborarea cu ele a inspirat comunitatea să lanseze campania #donezdinparulmeu. Zeci de femei au reacționat pozitiv și au mers la saloanele-partenere pentru a-și freza părul și a dona cosița.


În prezent, organizația a colectat un număr impunător de cosițe și vrea să le trimită în străinătate la un perucar pentru a face peruci din păr natural. Ulterior, aceste peruci vor fi „împrumutate” absolut gratuit femeilor care și-au pierdut părul în urma procedurilor de chimioterapie.

„Pentru aceasta avem nevoie de susținerea Dumneavoastră. Om cu om, leu cu leu, și împreună vom reuși să susținem aceste femei care și așa au griji, frici și deznădejde. Suma de 40.000 lei ne va ajuta să confecționăm în jur de 10-12 peruci cu lungime medie de păr. E mult sau puțin, încă nu știm dar sîntem convinși că această susținere este una extrem de importantă pentru femeile care au nevoie de o perucă, pentru a nu simți toate privirile trecătorilor și a nu fi nevoite să se ascundă”, spun organizatorii.

Puteți să donați și să urmăriți activitatea pe pagina oficială a Asociației Obștești pe Facebook. Acolo puteți fi eroinele campaniei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load