Lupta cu gheţuşul a început! Cîţi oameni au ajuns la spital cu fracturi

Lupta cu gheţuşul a început! Cîţi oameni au ajuns la spital cu fracturi

Mersul pe trotuarele din capitală este o adevărată încercare pentru moldoveni. Doar pe parcursul zilei de ieri, 21 ianuarie, 13 persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă cu diferite fracturi, notează NOI.md.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvînt al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveţ, a relatat că duminică opt dintre moldovenii care au avut de suferit de pe urma alunecărilor pe gheaţă au rămas internaţi în spital, aceştia alegîndu-se cu torsiuni, contuzii sau fracturi la nivelul braţelor, picioarelor şi gleznelor.

Petru Craveţ a adăugat că vineri, 19 ianuarie, a fost prima zi din acest sezon în care s-a înregistrat un număr record de solicitări – 23 de persoane s-au adresat la medicii Spitalului de Urgenţă cu diverse fracturi, dintre care şase au fost internate.

Chiar dacă drumurile principale au fost curăţate imediat ce a început ninsoarea de săptămîna trecută, unele trotuare au fost ignorate. Mai mulţi oameni au postat fotografii pe reţelele de socilaizare, spunînd că le este frică să meargă, întrucît gheața s-a întărit și a transformat trotuarele în oglinzi periculoase. 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load