COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lumina se va ieftine. Care sînt noile tarife aprobate de ANRE

Lumina se va ieftine. Care sînt noile tarife aprobate de ANRE

Energia electrică s-a ieftinit cu 21 de bani. Anunțul a fost făcut de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Consiliul de Administrație al ANRE a examinat și aprobat, astăzi, reducerea tarifelor și prețurilor reglementate pentru lumină.

Astfel, consumatorii casnici deserviți de ,,Premier Energy” vor achita 1,68 lei/kWh, cu 21 bani mai puțin decît prețul în vigoare. Consumatorii finali deserviți de ,,Furnizarea Energiei Electrice Nord” vor achita 2,14 lei/kWh, cu 8,5 bani mai puțin.

De asemenea, au fost aprobate prețurile la energia electrică furnizată altor categorii de consumatori finali. ,,Premier Energy” S.R.L.: 1,32 lei/kWh pentru consumatorii finali ale căror instalații de utilizare sînt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune medie (6–10 kV), cu 21,2 bani mai puțin; 1,17 lei/kWh pentru consumatorii finali ale căror instalații sînt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune înaltă (35–110 kV), cu 20,6 bani mai puțin decît prețul în vigoare.


,,Furnizarea Energiei Electrice Nord”: 1,57 lei/kWh pentru consumatorii finali ale căror instalații de utilizare sînt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune medie (6–10 kV), cu 6,4 bani mai puțin decît prețul în vigoare.

Noile tarife vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load