„Lume”, dezgolită de secrete în ajunul Anului Nou (VIDEO)

„Lume”, dezgolită de secrete în ajunul Anului Nou (VIDEO)

Formația „Lume” și-a obișnuit fanii nu doar cu melodii care scot în evidență problemele moldovenilor, dar și care ajung la sufletul fiecărui ascultător.


Astăzi vă invit să îi cunoașteți mai bine pe Irina Tarasiuc și Sergiu Covalschi. În 2010 ei au format un grup vocal care în timp a scos mai multe melodii sociale, cîntate adesea de moldovenii nu doar aflați acasă, dar și de cei plecați peste hotare.


Ideea de a numi trupa „Lume” a fost lansată de Sergiu, care a subliniat că „aşa cum a pornit, luîndu-şi avînt corabia, ÎN şi SPRE LUME, tot astfel trebuie să se numească și formația”.


În ajunul Anului Nou, vă invit să îi dezgolim de secrete și să le aflăm planurile pentru anul ce ne bate la ușă.


Recent, membrii formației „Lume”, care formează un cuplu nu doar în scenă, dar și în viața de zi cu zi, au lansat încă o piesă, care încheie trilogia melodiilor sociale ale formației, pe nume „Pămîntul bunicii mele”.


Videoclipul este unul emoționant, care te duce cu gîndul la casa părintească și la părinți.Într-un interviu pentru NOI.md, cuplul a mărturisit că de acum încolo se reorientează spre o altă nișă și va încerca să promoveze melodii mai comerciale.


„Copiii deja sînt mari și cred că a venit momentul să ne preocupăm mai intens de cariera noastră”, a mărturiit Serghei.Vă invit să urmăriți un interviu inedit al formației „Lume”, în care aceștia au fost dezgoliți de secrete.


Am aflat de la ei care este secretul căsniciei și cum e să fie împreună zilnic, 24 din 24, dar și despre planurile lor pentru anul 2018.

 


Alte reportaje din proiectul ”Moldovenii care scriu istoria” puteți găsi aici.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load