Lucrările de reparație a drumului Chișinău-Budești vor dura mai mult

Lucrările de reparație a drumului Chișinău-Budești vor dura mai mult

Primăria municipiului Chişinău informează că termenul de executare a lucrărilor de reparație a drumului local L455 (ChișinăuBudești - M5), tronsonul (acces comuna Budești – M5) a fost extins pînă la data de 23 aprilie 2019.


Totodată, pînă pe 23 aprilie, va fi întreruptă circulația transportului pe drumul L455 (Chișinău – Budești – M5), tronsonul de acces spre comuna Budești – M5. În perioada de referință va fi întreruptă circulația autocamioanelor pe drumul local L455, inclusiv pe str. Chișinăului din comuna Budești.


Reieșind din necesitatea executării lucrărilor menționate, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:


Ruta de autobuz nr. 38: de pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă, prin satul Budești, pe str. Chișinăului pînă la traseul M5, traseul M5, str. Budeștii Noi și în continuare pe traseul stabilit;


Retur – pe același traseu.


Ruta de microbuz nr. 151: de pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă, prin satul Budești pe str. Chișinăului și str. Izvorul Vieții pînă la traseul M5, traseul M5, str. Sfînta Maria și în continuare pe traseul stabilit;


Retur – pe același traseu.


Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load