COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Locuitorii Moldovei pot deveni eroii filmului lui Koncealovski pe tema carantinei (VIDEO)

Locuitorii Moldovei pot deveni eroii filmului lui Koncealovski pe tema carantinei (VIDEO)

Cunoscutul regizor rus, scenarist, producător, personalitate publică și politică, președintele academiei "Nika" Andrei Koncealovski a hotărît să realizeze un film documentar-studiu, pe care l-a numit "Carantină rusească" și a cerut cetățenilor să devină coautorii acestuia.

El a menționat că lumea se schimbă chiar în fața ochilor noștri și va dura ceva timp pînă vom realiza tot ceea ce se întîmplă acum. Dar ar fi o greșeală de neiertat să nu încercăm să fixăm aceste schimbări.

"M-am gîndit la un film documentar-studiu, pe care l-am numit deocamdată pentru mine "Carantina rusească". Și vă rog să deveniți co-autorii mei", a menționat Andrei Koncealovski pe pagina sa de socializare.


El a rugar internauții să înregistreze pentru el fragmente video nu prea mari, cu răspunsuri la întrebările care îl interesează. La aceste întrebări nu poți răspunde pur și simplu cu "da" sau "nu": trebuie să vă gîndiți, să vă împărtășiți gîndurile și sentimentele.

"Fiecare răspuns este important, fiecare experiență este unică, iar toate împreună ne vor da o imagine a vieții în țara noastră. Să începem cu primele patru întrebări și apoi treptat le voi pune pe următoarele. Puteți răspunde la unul sau la toate, este la discreția dumneavoastră. Puteți înregistra răspunsurile în diferite zile, puteți răspunde la aceeași întrebare de mai multe ori, dacă ceva s-a schimbat", a subliniat celebrul regizor și scenarist rus.

El a îndemnat ca răspunsurile să fie postate pe paginile personale în rețelele sociale, iar echipa lui Andrei Koncealovski le va găsi după hashtagurile #карантин_по_русски sau și mai scurt - cu numerele întrebărilor, de exemplu, #карантин1, #карантин2.

"Și apoi din fragmentele pe care le veți transmite, vom încerca să creăm un film care să păstreze memoria noastră generală despre această perioadă", a subliniat Andrei Koncealovski.

El a spus că va fi bucuros dacă la proiect vor participa și persoane care nu locuiesc în Rusia, dar vorbesc limba rusă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load