COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Localitatea unde prezența la vot este de peste 40%

Localitatea unde prezența la vot este de peste 40%

Aproximativ 20% dintre alegătorii incluși în liste și-au exercitat pînă la ora 13:00 dreptul la vot. Cea mai bună prezență se atestă în localitatea Dereneu din Călărași, unde au venit la urne peste 44% dintre alegători.

Cea mai slabă prezență la vot este în orașul Florești, unde au votat doar 12,21% dintre locuitori. Datele au fost anunțate de Comisia Electorală Centrală în cadrul unui briefing de presă.

În municipiul Chișinău au votat peste 21% dintre cetățenii cu drept de vot. Cei mai activi sînt locuitorii sectorului Rîșcani, iar cea mai slabă prezență la urne se atestă în sectorul Ciocana.


Dintre suburbiile capitalei, cea mai bună prezență la vot a fost înregistrată la Condrița- 24%, iar cea mai slabă la Cruzești.

Președintele CEC, Dorin Cimil a anunțat că au fost înregistrate cîteva cazuri de transportare organizată a alegătorilor la secțiile de vot și agitație electorală în preajma secțiilor de votare. Toate cazurile au fost înregistrate și sînt investigate de Inspectoratul General al Poliției.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load