Legătura dintre un om de afaceri și muzică: Moldovenii au talent

Legătura dintre un om de afaceri și muzică: Moldovenii au talent

Omul de afaceri Dumitru Cebotarescu spune că a auzit de multe ori de la prieteni și angajați că el a învățat moldovenii să cînte, deși afirmă că doar a creat condițiile necesare.


,,14 ani în urmă, am decis să creez un loc unde oamenii ar putea să cînte.  Mi-a luat cam un an ca să fac totul să arate așa cum am vrut; o sală bună și confortabilă, utilaj profesionist și unicul în Moldova, tot ce trebuia ca oamenii să cînte și să se distreze după bunul lor plac. Și oamenii au început să vină. Desigur, nu a fost ușor, nici pentru mine, nici pentru angajați. Am auzit „Шальная императрица” în sute de interpretări, la fel ca și „Владимирский централ”. Anii au trecut, repertoriul s-a schimbat de multe ori, la fel ca și Hit Paradurile și oaspeții localului”, a declarat Dumitru Cebotarescu, transmite Noi.md.


După 14 ani, omul de afaceri spune cu mîndrie că moldovenii pot cînta, că au talent, nu mai sînt așa rușinoși, chiar și gusturile muzicale s-au schimbat.


,,Ca să răsplătim talentul și clienții fideli, în fiecare an, organizam Campionatul Național de Karaoke. Am primit o plăcere enormă să urmăresc pe parcursul anilor competițiile muzicale. La un moment dat nu mai înțelegeam cine cîntă, participanții sau chiar adevărații cîntăreți”, a mai adăugat Cebotarescu.


În 2019 s-a ajuns la cea de a XIII-a ediție, cîștigată de Oxana Budeanu.


,,Sub aplauzele sălii, i-am înmînat Oxanei premiul mare, cecul de 40 000 de lei. Un mare mulțumesc tuturor și ne vedem la următorul campionat”, a mai adăugat Dumitru Cebotarescu.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load