COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lector universitar cercetat penal de CNA

Lector universitar cercetat penal de CNA

Un lector universitar a întrat în vizorul CNA și al procurorilor anticorupție, dupa ce a fost denunțat de un student care s-a plîns că profesorul i-ar fi cerut mită.

Potrivit acestuia, lectorul Catedrei militare a unei universități din capitală i-ar fi cerut 1500 de lei pentru a-i elibera livretul militar, fără ca să frecventeze orele și alți 600 de lei pentru a influența medicii să-i elibereze certificatele corespunzatoare pentru pentru încadrarea la Caterda Militară, transmite deschide.md.

„Ambele sume de bani au fost transmise sub controlul ofițerilor Direcției generale teritoriale Nord a CNA, iar pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență si corupere pasivă. Lectorul a fost constatat în flagrant, iar acum este cercetat în stare de libertate”, se arată într-un comunicat al CNA remis presei.


Ofițerii CNA desfășoară acțiuni de urmarire și de investigare pentru stabilirea întregului cerc de suspecți și potențială implicare a altor funcționari în prezenta cauză. Procuratura Anticorupție, oficiul Nord, conduce urmărirea penală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load