COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lebedev a spus de ce a făcut logo-ul Transnistriei (VIDEO)

Lebedev a spus de ce a făcut logo-ul Transnistriei (VIDEO)

Designerul rus Artemii Lebedev, al cărui studio a elaborat logo-ul Transnistriei, a relatat într-un interviu pentru Xenia Sobceak despre emoțiile pe care i le-a lăsat munca asupra acestui proiect și de ce a acceptat să-l realizeze.

Artemii Lebedev a menționat că a făcut logo-ul unui loc frumos, unde există icră neagră, Nistru, peșteri frumoase, cetatea Bender și se mîndrește cu lucrarea sa, deși liderul Transnistriei nu a apreciat-o, numind logo-ul ”nepotrivit”.

Logo-ul conține toate simbolurile principale ale Transnistriei: vin, cetatea Bender, cîmpii, pajiști, caviar negru și rîul Nistru. Acesta din urmă este motivul unificator pentru toate celelalte semne.


De asemenea, logo-ul are o stea roșie sovietică, care este prezentă pe steagul autoproclamatei RMN, precum și inscripția "Made in URSS".
Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, a criticat anterior logo-ul, care a fost propus republicii nerecunoscute de studioul Lebedev. Mai ales că nu i-a plăcut sloganul "Made in URSS".

În final, autoritățile Transnistriei au decis să renunțe la varianta brandului propus de studioul Lebedev și să apeleze la un alt designer.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load