COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine e procurorul din Chișinău care a murit în somn. Noi detalii

Cine e procurorul din Chișinău care a murit în somn. Noi detalii

Un procuror din R. Moldova a murit în somn, după ce noaptea trecută a avut o problemă de sănătate.

Tragedia a avut loc în propriul său apartament din Chișinău, transmite Noi.md.

„Acesta ar fi decedat din cauza unor probleme de sănătate. Soția acestuia a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. Apelul la serviciul 112 a parvenit noaptea trecută, în jurul orei 00:45.Urmează să fie dispusă o expertiză pentru a stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei.


Procurorul ar fi suferit un accident vascular cerabral. Este vorba despre Daniel Precup, în vîrstă de aproximativ 46 de ani. El activa în cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Buiucani.

Acesta era căsătorit și anterior a activat în cadrul Procuraturii Sîngerei și Călărași.

Daniel Precup s-a născut în Ruseni, Edineț, la 23 iulie 1973. Prin Ordinul Procurorului General din 2018, a primit mulțumiri pentru exercitarea exemplară a atribuțiilor de serviciu, după o carieră de durată în înfăptuirea justiției în cadrul Procuraturilor din Briceni, Ocnița, Strășeni, Rîșcani, Sîngerei și în Procuratura mun. Chișinău, oficiul Buiucani.

Precup a instrumentat dosarul în care activistul Pavel Grigorciuc este cercetat pentru huliganism săvîrșit în stare de recidivă pentru că i-ar fi dat o palmă democratului Sergiu Sîrbu. Precup a fost acuzator de stat în acest dosar aproximativ o lună, după care cazul a fost preluat de procurorul Armen Oganesean.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load