COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La mulți ani, Anatol Danilișin – pictorul sufletul pămîntului moldav! (FOTO)

La mulți ani, Anatol Danilișin – pictorul sufletul pămîntului moldav! (FOTO)

Țara noastră este bogată în talente! Anatol Danilișin ocupă un loc aparte printre ei! Dumnealui este numit astăzi Van Gogh, Caravaggio al Moldovei etc. Cu talentul său unic lumea devine mai frumoasă. Rezultatul muncii pictorului, făcută pentru suflet și cu sufletul vrăjesc și cheamă în lumea abstractului. Noi ca și cum am vedea cu emoțiile. În picturile sale e o lume întreagă, care trebuie descoperită: există perspectivă, anatomie, legile luminii și umbrelor fiind respectate și multe ore de creație.

Iată că astăzi, noi toți, Vă spunem mulțumesc pentru că cufundîndu-vă în creație nu uitați că nu există nici o limită în fața talentului! Vă dorim să atingeți toate înălțimile rîvnite și fie ca Dvs. să fiți întotdeauna apreciat la justa valoare, inclusiv de Dvs. înșivă!

În picturile Dvs. dați suflu tablourulor, care prind viață jucînd în culori. Vă dorim să trăiți, jucîndu-vă frumos cu culorile multiple ale sufletului Dvs., să nu cunoașteți dezamăgirile și înfrîngerile, să fiți întotdeauna la înălțime, la mai mult și la mai mare! Și nu uitați să rămîneți Lumină pentru Dvs. înșivă , pentru a ne ghida neobosit și pe noi spre Lumină! Multă sănătate și toate cele bune Dvs. și celor apropiați Dvs.!


Cel mai frumos mod de a omagia demn aniversarea pictorului nostru talentat este să pătrundem în lumea picturilor sale unice, iar dacă nu ați avut posibilitatea să-i cunoașteți creația, va invitam acum să o descoperiți.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load