COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La inaugurarea bradului din PMAN Dodon, Greceanîi și Chicu au făcut intervenții live din diferite raioane

La inaugurarea bradului din PMAN Dodon, Greceanîi și Chicu au făcut intervenții live din diferite raioane

Veselia de la inaugurarea Pomului de Crăciun din centrul Chișinăului a fost întreruptă pentru câteva zeci de minute cu intervenții live ale politicienilor, care au mers în diverse raioane ale țării să dea start sărbătorilor de iarnă.

Sărbătoarea era în toi, cînd moderatorul evenimentului le-a propus copiilor adunați la bradul din capitală să vadă ce fac și ceilalți copii din alte raioane ale țării. Copii din regiuni urmau să-i salute pe cei din Chișinău de pe un ecran mare, instalat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). Prima intervenție a fost anunțată din satul Coșnița, raionul Dubăsari, însă, chișinăuienii, în loc să fie salutați de copiii de la Coșnița, adunați la Pomul de Crăciun, au fost felicitați cu prima zi de iarnă de către președintele Igor Dodon, care a ținut și un mic discurs.

Următoarea intervenție pe ecranul mare din PMAN a fost din Găgăuzia, unde bașcanul Irina Vlah, înconjurată de copii, era gata să transmită mesajul ei de felicitare pentru chișinăuieni. Între timp, în nordul țării se pregăteau să-i salute pe copiii din capitală picii din Briceni, însă, în locul copiilor a vorbit Zinaida Greceanîi, care tocmai oferea un interviu pentru postul Moldova 1. La mesajele de felicitare ale copiilor din Dubasari, Găgăuzia și Briceni urmau să se alăture și copiii din Soroca, dar pentru ei a vorbit premierul Ion Chicu.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load