COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La cine a venit Dodon de ziua sa de naștere cu daruri? (FOTO, VIDEO)

La cine a venit Dodon de ziua sa de naștere cu daruri? (FOTO, VIDEO)

Președintele Moldovei, Igor Dodon, care a împlinit astăzi 45 de ani, a hotărît în această zi de o semnificație specială pentru el să bucure sufletele unor oameni greu încercați de soartă, transmite Noi.md.

Astfel, șeful statului a vizitat familia Natalia și Valeriu Barbuța din Ialoveni, ambii suferă de grave probleme de sănătate și se deplasează doar cu ajutorul cărucioarelor.

Căruciorul electric pe care îl are Valeriu este foarte uzat, din care motiv s-a decis ca din partea Fundației „Din Suflet”, să îi se ofere un cărucior nou pentru a se putea deplasa nu doar prin casă, dar și prin curte sau chiar pe distanțe mai mari. De asemenea, Igor Dodon a oferit familiei produse alimentare, produse igienice, scutece ș.a.


Totodată, președintele Moldovei a aflat cu mare bucurie în suflet că Albert, băiețelul cuplului Barbuța, împlinește astăzi 2 anișori.
”I-am dăruit micuțului o bicicletă, cărți și jucării. Am urat familiei sănătate și multe bucurii! Faptele bune continuă!”, a scris șeful statului pe pagina sa de socializare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load