TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Chișinău s-a deschis prima Școala profesională și internațională debalet rusesc

La Chișinău s-a deschis prima Școala profesională și internațională debalet rusesc

În premieră, la Chișinău, s-a deschis prima Școala profesională și internațională de balet pentru copii „Baletul Rusesc”, ce are drept scop de bază creșterea profesională și suplimentară a copiilor, transmite curentul.md.


Russian Ballet School este o rețea internațională de școli pentru copii, care acceptă copii de la 3 ani și predă coregrafie clasică, metodele de predare sînt concepute special pentru copiii mici pe baza tehnicilor clasice de coregrafie ale Academiei A. Ya. Vaganova, iar la îmbunătățirea acestora sînt implicați specialiști de vîrf în psihologia și medicina copilului.


Contactată de reporterul nostru, directoarea școlii „Baletul Rusesc”, Irina Bancova, a spus că Școala „Baletul rusesc” instruiește copii nu numai în grupuri, ci și în mod individual pentru ca aceștia să participe la concursurile naționale, cît și internaționale.


În cadrul școlii fiecare profesor nu instruiește mai mult de 8 copii, iar grupurile sînt formate din maxim 15 elevi, ceea ce îi permite profesorului să lucreze individual și să creeze un program de clasă bazat pe caracteristicile individuale și abilitățile fizice ale fiecărui copil, iar această abordare va permite copiilor să se dezvolte corect și armonios.


Școala Baletul Rusesc este amplasată pe strada Lev Tolstoi 40, sectorul centru, iar prețul unui abonamentului pentru o lună la cursul de balet în cadrul școlii este de 1450 lei.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load