La Bălți va avea loc festivalul de muzică "Marțișor-2019"

La Bălți va avea loc festivalul de muzică "Marțișor-2019"

Primăria orașului Bălți invită locuitorii și oaspeții orașului la sărbătoarea primăverii - festivalul de muzică "Marțișor 2019". Deschiderea va avea loc pe 1 martie în incinta teatrului V. Alecsandri și va dura pînă pe 10 martie.


Invitația la festival a fost publicată de către primarul capitalei nordice, Nicolai Grigorișin, pe pagina sa oficială a unei rețeli sociale. El le-a dorit locuitorilor acestui oraș căldură și inspirație și a promis oaspeților festivalului un program viu și bogat.


"Invităm belțenii și oaspeții orașului la sărbătoarea sosirii primăverii - festivalul de muzică" Marțișor 2019". În acest an, el va reuni artiști nu numai din Moldova, dar și din străinătate: un cor de la Nijnii Novgorod, o trupă rock din Suedia, un cvartet din Austria.


Nu ratați deschiderea festivalului. Va avea loc 1 martie la ora 17:30 în incinta teatrului V. Alecsandri. Vă așteaptă o întîlnire cu orchestra de muzică populară "Barbu Lăutaru" și cu un cor din Rusia.


Vă urez căldură și inspirație! Fie ca primăvara să daruiască fiecăruia dintre voi o dispoziție minunată, schimbări spre bine și speranțe noi.


Nu uitați să cumpărați și să purtați marțișoare - sînt vîndute peste tot. Se zice că o persoană care poartă un marțișor, va avea succes și noroc pe tot parcursul anului ", se spune în adresarea lui Nicolai Grigorișin.


Programul detaliat al festivalului poate fi găsit pe site-ul oficial al primăriei orașului Bălți.
 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load